Loukkaantumisen jälkeen perjantaina liigajäille palannut HIFK:n puolustajatähti Miro Heiskanen oli paremmassa iskussa tauon jälkeen, mitä osattiin odottaa.

HIFK:n ja Tapparan edellisen kohtaamisen Helsingissä jatkoajalla ratkaissut Heiskanen nousi jälleen tamperelaisten painajaiseksi tekemällä kaksi upeaa soolomaalia.

Heiskanen toi HIFK:n avauserässä tasoihin alivoimalla avauserässä komealla nousulla, jossa kakkoseksi jäi Tapparan ykköspuolustaja Mikko Lehtonen.

Tappara karkasi toisessa erässä 2-1-johtoon, mutta jälleen nuori puolustajalupaus onnistui tuomaan HIFK:n tasatilanteeseen kolmannen erän puolella.

Tällä kertaa Heiskanen väisti taidokkaasti taklauksen Tapparan maalin takana, kiersi luukulle ja latasi tarkalla rannelaukauksella kiekon verkkoon.

Tapahtumarikkaan ottelun voittajaksi nousi HIFK, joka teki ottelun päätösminuutilla kaksi maalia ja voitti ottelun 4-3.

Joukkueet kohtaavat toisensa uudestaan lauantaina Helsingissä klo 15.00 alkavassa ottelussa.