Suomalaisvahti soimasi itseään rajusti pahasta mokasta – ratkaisi koko pelin: ”Olen syyllinen siihen”

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Arizona Coyotesin maalivahdin Antti Raannan kausi on ollut silkkaa vuoristorataa.

Hyviä otteita on usein seurannut loukkaantuminen ja pitkä pelitauko.

Viime yönä Suomen aikaa Raanta palasi kojoottien maalin suulle kuntoutettuaan yläraajavammaa yli kahden ja puolen viikon ajan.

Eikä se paluu sujunut mitenkään onnellisten tähtien alla.

Ottelua oli käyty vain 30 sekuntia, kun Columbus Blue Jacketsin Josh Anderson yllätti Raannan helposti. Anderson kiersi Coyotesin maalin ja laukoi pienestä kulmasta takanurkkaan.

Kaiken lisäksi osuma jäi ottelun ainoaksi. Kyllä, seuraavat 59 minuuttia ja 30 sekuntia tahkottiin maaleitta.

Raanta torjui 33 laukausta, mutta sen yhden torjumatta jääminen kaiveli raumalaisen mieltä rankasti.

– Se oli minulta iso virhe. Pelin ratkaisumaali. Tätä on vaikea niellä, kuten 1–0-tappiota aina, Raanta murehti nhl.comin jutussa.

– Loppuaika pelistä olikin itseltäni sellaista peliä, jota haluan pelata. Oloni tuntui koko ajan paremmalta. Mutta minun olisi pitänyt olla valmis alusta asti. Tuo torjunta vain piti ottaa. Vaikka pelissä tapahtui paljon hyviä asioita, kaikki muistavat vain tuon yhden maalin. Ja minä olen syyllinen siihen, Raanta soimasi itseään.

Raannan oloa tuskin helpotti, että Columbuksen maalivahti Sergei Bobrovski torjui 35 kertaa ja pelasi NHL-uransa 23. nollapelin.

Raanta on aloittanut tällä kaudella 14 ottelua, joista Coyotes on voittanut vain neljä. Raannan henkilökohtainen tilasto heijastelee koko joukkueen alakuloa.

Kojootit ovat voittaneet 32 ottelustaan vain seitsemän ja keränneet säälittävät 19 pistettä. Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä oleva Buffalo on kerännyt saman määrän pisteitä 29 ottelusta.

Voit katsoa ottelun ratkaisumaalin alla olevasta twiitistä.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!