Montreal Canadiensin maalivahti Carey Price on ollut pari viikkoa sivussa kaukaloista Minnesota Wild -ottelun alkulämmöissä tulleen vamman takia.

30-vuotias kanadalaisvahti kerkesi pelata tällä kaudella 11 ottelua, joissa hänen torjuntaprosentti oli kammottava 87,7 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,77.

Canadiens on ollut Price loukkaantumisen jälkeen voittoisalla tuulella ja megatähteä tuurannut AHL-vahti Charlie Lindgren on ollut häikäisevässä vireessä viime peleissä.

Montrealissa onkin jo herännyt suuret kysymykset Price tilanteesta, ja quebeciläisen urheilumedian RDS:n toimittaja Normand Flynn esitti tapaukseen oman, hurjalta tuntuvan väitteen.

– Tiedättekö mitä, kaiken tämän loukkaantumissekoilun jälkeen, en ihmettelisi jos hänet kaupattaisiin. En sano, että tämä tulee tapahtumaan. Mutta en olisi todellakaan yllättynyt siitä. Hän ei ole pelannut viime aikoina, ja siihen on syy, Flynn laukoo TSN:n Montreal 690 -radiokanavalla.

Flynn perustelee täysin absurdia väitettään erikoisella tavalla.

– Price sanoi itse medialla (Minnesota-pelin jälkeen), että hän ei ole loukkaantunut ja hän pelaisi, jos he olisivat pudotuspeleissä. Montrealin pudotuspelit ovat menossa nyt! He eivät ole voittaneet edes joka toista otteluaan. Tämä on liian mysteeristä, toimittaja lataa.

Price allekirjoitti kesällä megalomaanisen 84 miljoonan dollarin arvoisen (AAV 10,5 miljoonaa dollaria) ja kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen Canadiensin kanssa.