Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat parhaillaan loistavassa vireessä NHL:ssä.

Suomalaistaiturit tekivät maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatussa ottelussa hurjat tehopisteet Dallas Starsia vastaan. Aho kirjasi pelissä 1+2 ja Teräväinen pyssytti hattutempun ja summasi yhden syöttöpisteen.

Aho on kärsinyt pahoista maalintekovaikeuksista, mutta nuorukainen ampui NHL-kauden avausosumansa Stars-pelissä.

Suomalainen tutkapari jatkoi hurjaa virettään tämän yön ottelussa New York Islandersia vastaan, kun Aho on kirjasi tehot 1+1 ja Teräväinen 0+2.

Hurricanes oli pahimmillaan tappiolla 1-3, mutta nousi upealla tavalla 4-3-johtoon toisessa erässä. Islanders laittoi kuitenkin uuden vaihteen päälle kolmannessa erässä ja nousi lopulta 6-4-voittoon.

Aholla on nyt kasassa tältä kaudelta 17 ottelussa tehot 2+12=14 ja Hurricanesin sisäistä pistepörssiä dominoivalla Teräväisellä on 17 pelissä tehot 6+9=15.