St. Louis Bluesin ja Edmonton Oilersin välisessä keskiviikon välisenä yönä pelatussa ottelussa kiehahti tunteet oikein kunnolla toisessa erässä.

Oilersin puolustaja Matthews Benning yritti taklata Bluesin tähtihyökkääjää Brayden Schennia vastapalloon polvella, mutta sensaatiomaista kautta pelaava Schenn onnistui juuri ja juuri väistämään niitin.

Schennin ketjutoveri, venäläinen maalitykki Vladimir Tarasenko hyökkäsi välittömästi Benning luokse ja haastoi 23-vuotiaan kanadalaisen tappeluun.

Tarasenko antoi hurjaa kyytiä Benningille ja sai muutaman kovan oikean käden iskun nuorukaisen leukaperiin.

Tappelupukareille annettiin tilanteesta viiden minuutin rangaistukset mieheen.

Tarasenko iski ottelussa kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä, joten tappelun ansiosta, hän sai tililleen Gordie Howe -hattutempun, eli hän pystyi kirjaamaan samassa pelissä vähintään yhden maalin, syötön ja tappelun.

Gordie Howe -hattutemppu oli kolme tappelua urallaan myllyttäneelle venäläistähdelle NHL-uran toinen. Tarasenko on tehnyt aina maalin NHL-ottelussa, kun hän on tapellut.

– Mitä Tarasenko ei muka osaisi tehdä! Mukaan lukien Gordie Howe -hattutemppuja, Bluesin Twitter-tili hehkutti myllytyksen jälkeen.

Blues voitti ottelun lopulta murskaavasti 8-3.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
There's nothing Vladimir Tarasenko can't do. Including Gordie Howe Hat Tricks. #stlblues #BluesSocial