Suomalaisvahti Antti Raannan Arizona Coyotesi hävisi viime yönä pelatussa ottelussa Pittsburgh Penguinsille lukemin 1-3.

Raanta torjui peräti 34 Penguinsin tähtisikermän yritystä, mutta yksi tilanne jäi erityisesti painamaan loukkaantumisista alkukaudella kärsinyttä suomalaisvahtia.

Penguins-puolustaja Justin Schultz onnistui nimittäin ohittamaan Raannan lähes nollakulmasta, kun kamppailua oli pelattu vain 59 sekuntia.

– Maalivahtina, et halua ottaa omiin kahta maalia ottelun alussa. Erityisesti heidän ensimmäinen osuma oli sellainen, mitä et vain halua päästää, Raanta kertoo Coyotesin YouTube-kanavalla olevassa haastattelussa.

– Yritin huijata siinä tilanteessa. Näin, että heillä oli kaveri takatolpalla odottamassa syöttöä, joten olin hieman liian innokas. Odotin syöttöä, mutta hän laukoikin kiekon, joten aloin sekoilemaan, enkä pystynyt pitämään etutolppaa. Se oli typerää minulta, suomalaisvahti sättii itseään.

Raanta on aloittanut tällä kaudella kuusi ottelua, joista raumalainen on onnistunut kairaamaan vain yhden voiton. Hänen torjuntaprosentti on kelvollinen 91,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,11.

Katso maali alla olevasta Twitter-linkistä tai sitten klikkaamalla tästä.

Pittsburgh Penguins

@penguins
It's pretty great having you back, @6Schultz6!