Suomalaisvahti Antti Raanta debytoi viime yönä ensimmäistä kertaa Arizona Coyotesin paidassa, kun vastaan asettui NHL:n laajennusjoukkue Vegas Golden Knights.

Raannan avausottelu sujui kuin unelma kolmannen erän viimeisiin minuutteihin asti. Golden Knights onnistui tasoittamaan lukemiksi 1-1 puolustaja Nate Schmidtin osumalla, kun Golden Knights pelasi ilman maalivahtia.

Golden Knightsin hyökkääjä James Neal jatkoi huikeaa maalitahtiaan iskemällä jatkoajalla 2-1-voittomaalin. Osuma oli kanadalaiselle kauden kolmas kahteen otteluun.

Raanta torjui ottelussa häikäisevät 40 kertaa ja hänet valittiin ansaitusti pelin tähdistöön.

Coyotesin fanit olivat tappiosta huolimatta mehuissaan kesällä seuraan saapuneen Raannan debyytistä: