Arvio: Dallasissa laajasti osaamista – suomalaispakkien parhaat ajat NHL:ssä vasta edessä!

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä viime kaudella pahasti epäonnistuneen Dallas Starsin kokoonpanossa on ensi kaudella enemmän leveyttä kuin aikoihin, toimittaja Mike Heika analysoi. Hän nostaa Sportsdayn artikkelissa esille tähtipaitojen ennakkoon viisi tärkeintä pelaajaa.

Dallasissa asiat ovat uuden kauden alla hyvin, ainakin arvioiden mukaan. Listalta löytyy jokaiselle pelipaikalle vähintään yksi pelaaja.

Suomalaisittain mielenkiintoinen nosto on puolustaja John Klingberg. Ruotsalaispakki on Heikan listauksella sijalla kolme.

Julius Hongan ja Esa Lindellin täytyy yhä kehittyä. Klingbergin pitäisi olla puolustuksen johtaja juuri nyt, Heika tuumii sivuston artikkelissa.

Jutun kuvassa oleva Honka on kolmikon kokemattomin pelattujen NHL-otteluiden perusteella, sillä jyväskyläläislähtöiselle pakille on kerynyt vyölleen 16 ottelua taalajäillä. Lindell on pelannut NHL:ssä 77 mittelöä ja Jokereissakin luutinut Klingberg jo 234 koitosta.

Heikan nostot listalle ovat järjestyksessä hyökkääjät Jamie Benn ja Tyler Seguin, Klingberg sekä maalivahti Ben Bishop ja järkälemäinen hyökkääjä Aleksandr Radulov.