NHL:n heittopussi konttaa myös siirtomarkkinoilla – ”Joe Sakic kiipeää vuorta ylös”

© Kuva: Getty Images
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Colorado Avalanchen kesä ei ole alkanut mallikkaasti. Joukkue pelasi umpisurkean kauden, kun se onnistui voittamaan 82 runkosarjan pelistään ainoastaan 14. Avalanche oli NHL:n runkosarjan viimeinen joukkue.

Seurajohto rauhoitteli kannattajia pitkin kauden ajan puheilla, joiden mukaan kurssi käännetään ja joukkuetta rakennetaan uudelleen.

Toistaiseksi mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Avalanchen GM:n Joe Sakickin odotettiin tekevän jo keväällä kesken kauden siirtorajan kynnyksellä merkittäviä pelaajakauppoja, mutta ne jäivät odottamaan itseään.

Mopo on kulkenut hitaasti myös alkukesän. Huhujen mukaan Sakic on aktiivisesti yrittänyt kaupata huippuhyökkääjä Matt Duchenea, mutta toistaiseksi vaihtokauppoja ei ole syntynyt.

Odottelu voi käydä hyvinkin kalliiksi. Erityisesti viime kaudella pettänyt Coloradon puolustus on karmeassa tilanteessa. Seurajohto on päässyt eroon alakerran turhakkeista, mutta mitään ei ole vielä tullut tilalle.

– Minusta on vaikea uskoa, ettei Sakic ole löytänyt vielä mitään järkeviä kauppoja. Mihin suuntaan tuo joukkue on menossa? Coloradon ympärillä on kaikenlaisia kysymyksiä. Joukkue ei ole tarpeeksi hyvä tällä hetkellä. Sakic kiipeää vuorta ylös tällä hetkellä, kritisoi kovin sanoin TSN:n kiekkoasiantuntija Darren Dreger.

Avalanchella on tällä hetkellä sopimukset kolmen puolustajan ja yhden maalivahdin kanssa. Hälytyskellojen pitäisi soida, sillä Sakicin tulevaisuus Coloradon johdossa on hyvin pitkälti ensi kaudesta kiinni.

Seurajohdolla ei ole enää aikaa odotella valmista, vaan sen on laitettava haalarit päälle, jotta se onnistuu kasaamaan vakavasti otettavan joukkueen syksyksi.

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!