NHL:ssä Chicago Blackhawksin odotetaan tekevän jälleen muutoksia rosteriinsa tiukan palkkakattotilanteen takia.

Blackhawks on joutunut kauppaamaan kovia nimiä muualle viimeisten kahden kesän aikana.

Seurasta muualle on lähtenyt sellaisia nimiä kuten: Patrick Sharp, Brandon Saad, Andrew Shaw, Teuvo Teräväinen ja vasta myös Scott Darling.

Nyt mietinnän kohteena on se, että kuka enemmän tienaavista pelaajista saattaisi vaihtaa maisemaa, koska Blackhawks on edelleen tiukassa tilanteessa palkkakattosummansa kanssa.

Chicago Tribunessa esille nostettiin venäläissentteri Artem Anisimov.

– Anisimovia on huhuttu kauppatavaraksi, koska hänellä on järkevä sopimus ja mukavasti tehopisteitä parin viime vuoden ajalta, lehdessä kirjoitettiin.

– Samalla Blackhawks uskoo, että heillä on hyviä ehdokkaita kakkosketjun sentterin paikalle. Kuten Nick Schmaltz ja Tanner Kero. Heistä toinen voisi pelata Patrick Kanen ja Artemi Panarinin välissä.

29 vuotta tässä kuussa täyttävä Anisimov takoi tällä kaudella 82 runkosarjaottelussa 60 tehopistettä. Venäläissentteri solmi Blackhawksin kanssa viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jossa palkkojen keskiarvo oli 4,55 miljoonaa dollaria.

Muina vaihtoehtoina esillä ovat pyörineet Marcus Kruger ja Marian Hossa, joista Blackhawks tuskin saisi niin hyvää korvausta vastineeksi kuin Anisimovista.