Viime kaudella runkosarjan parhaan maalivahdin palkinnon Vezina Trophyn voittanut ja tälläkin kaudella lähellä palkintoa oleva Braden Holtby on ollut helisemässä Washington Capitalsin maalilla pudotuspelien alussa.

Toronto Maple Leafs on viimeistellyt todella kovalla prosentilla paikoistaan ja takonut neljään peliin jo 14 täysosumaa kanukin taakse. Holtby ei ole ollut maalillaan umpisurkea, mutta jollain tavalla kiekot ovat löytäneet usein tiensä hänen taakseen. Mukana on ollut myös erikoisia pomppuja.

Torjuntaprosentti on neljän ottelun jälkeen vaatimaton 90,7.

– Tämä on taas yksi sellaisista jaksoista, joiden aikana jokainen pomppuu tuntuu menevän väärään suuntaan, Holtby sanoi Washington Postille.

Toronto on napannut jo kaksi voittoa, vaikka Washington oli runkosarjavoittajana jättimäinen ennakkosuosikki. Capitalsilla on ollut samanlaisia ongelmia jo edelliskausilla.

– Jokainen pudotuspelisarja on erilainen tietysti. Tämä on täysin erilainen kuin useimmat, joissa olen aiemmin pelannut. Kiekkoja vain menee sisään, ja asioita tapahtuu. Hyvä henkinen testi meille, Holtby puhisi.

Capitals-luotsi Barry Trotz ei ole huolissaan, vaikka joukkue on ollut ongelmissa nuoren Maple Leafsin kanssa. Ainakin maalivahtiin hän on tyytyväinen.

– En ole hänestä yhtään huolissani, Trotz totesi.

– Hän pelaa hyvin. Kiekot vain pomppivat miten sattuu, eikä homma ole kovinkaan ennustettavissa tällä hetkellä. Kenttä on ollut flipperipöytä.