© Kuva: Getty Images

Tuukka Raskin seuralle hyviä uutisia – avainhyökkääjä löytämässä huippuvireen vaikean alkukauden jälkeen

Boston Bruinsia piti alkukaudella pitkälti pinnalla joukkueen suomalaisvahti Tuukka Rask sekä tehokkaasti kauden aloittaneet Brad Marchand ja David Pastrnak.

Muuten joukkueen maalinteko tökki pahasti, kun kärkihyökkääjistä esimerkiksi Patrice Bergeron ja David Krejci eivät tahtoneet osua maalipuiden väliin millään. Esimerkiksi lonkkavammasta toipunut Krejci oli 30 kierroksen jälkeen saanut aikaan omaan tasoonsa nähden vaatimattomat pisteet 4+13.

Bruinsin kannalta loistava uutinen kevättä ajatellen on kuitenkin se, että Krejci on löytänyt nyt huippuvireen. 30-vuotias tshekkihyökkääjä on edelliseen 18 otteluun kerännyt jo tehot 8+9=17.

Torstain vastaisena yönä Krejci upotti tehot 2+1 Detroit Red Wingsin verkkoon.

– Oli vaikea palata lonkkaleikkauksen jälken, mutta nyt tunnen oloni erittäin hyväksi. Tuntuu, että olen saanut nopeuteni takaisin, Krejci iloitsi Boston Heraldille.

– Tiesin, että vire löytyy. Olin samassa tilanteessa aiemminkin. Tammikuusta eteenpäin minulla on ollut uusi vaihde päällä, Krejci jatkoi.

Koko kauden mitalla tshekkiläinen on nyt kerännyt pisteet 16+27=43. Ennätyskaudellaan 2008-09 Krejci summasi tehot 22+51=73.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!