Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavidiltä johdateltiin vastaamaan ikivanhaan kysymykseen: kuka on maailman paras jääkiekkoilija?

Tällä hetkellä pistepörssiä tehoin 17+42 johtava 20-vuotias nuori tähti ei halua kuitenkaan nostaa itseään jalustalle, vaan löytää paljon paremman vaihtoehdon.

– On selvää, että Sidney Crosby on maailman paras pelaaja ja hän on täällä vielä pitkään. Hän ei todellakaan ole antamassa soihtua tai mitään sellaista, kertoo McDavid Sportsnetille.

McDavidilta löytyy samantien perustelu siihen miksi Pittsburgh Penguinsin kapteeni Crosby on maailman paras pelaaja.

– Hän on ylivoimaisesti maailman paras pelaaja. Ei pelkästään mitä hän tekee, se on uskomatonta. Hän löytää keinot tehdä pisteitä joka ilta. Hän tekee maaleja ja luo paikkoja. Vaikka hän ei saisi pisteitä, hänen puolustuspelaaminen on hyvää myös. Hän on hyvä joka osa-alueella ja ehdottomasti maailman paras pelaaja, hehkuttaa McDavid.

McDavidin kommentista tuli varmasti kaikille selväksi kuka on maailman paras jääkiekkoilija. Pitää silti muistaa, että nöyränä miehenä tunnettu McDavid ei varmasti suostuisi mainitsemaa omaa nimeään vaikka olisi pakko.