Nashville Predatorsin Filip Forsbergin kolmen maalin iltapuhde ei riittänyt voittoon Calgary Flamesia vastaan.

Forsberg taituroi toisessa erässä hattutempun Flamesin verkkoon alle yhdeksässä minuutissa. Ruotsalaishyökkääjän ja Colin Wilsonin osumilla Predators kiri 1-4-tappiotilanteesta 5-4-johtoon.

Voitto valui kuitenkin vieraille. Mikael Backlund toi Flamesin tasoihin päätöserässä ja jatkoajalla Mark Giordano iski voittomaalin.

Forsbergille kypärätemppu oli NHL-uran kolmas ja pudotuspelit huomioiden neljäs. Vastaavaan on pystynyt Predatorsin seurahistoriassa vain Steve Sullivan.

Isäntien maalilla aloittanut Pekka Rinne tulitettiin vaihtoaitioon toisen erän alussa Flamesin karattua 4-1-johtoon. Rinteelle kertyi torjuntoja vain yhdeksän.

Maalille tullut Juuse Saros joutui antautumaan kahdesti ja tappio merkittiin hänen nimiinsä. Sarokselle kirjattiin torjuntoja 15.

NHL

@NHL
Hat trick Forsberg! 🎩🎩🎩

StatsCentre

@StatsCentre
Filip Forsberg ties Steve Sullivan for most hat tricks (4) with the #Predators (including playoffs), as NSH now up 5-4 vs CGY after down 4-1