Jokerit ja HIFK hurjan huhun keskellä – ”Olemme saaneet tietolähteeltämme vinkin”

Jokerit ja HIFK ovat tällä hetkellä hurjan huhun keskellä.

Jokerien KHL-jatkosta ei ole vielä varmuutta, sillä seura ei ole vielä julkisesti vahvistanut pelaamistaan ruplaliigassa tulevalla kaudella (lue lisää).

Mikäli narripaitojen pelit päättyisivät kokonaan, olisi huhujen mukaan HIFK tyrkyllä Hartwall Arenalle. Jokerien entinen pääyhteistyökumppani, kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö NordicBet on avannut jopa yllättäen pelikohteen, jossa veikkaajat voivat pohtia, jättääkö Jokerit KHL:n ja siirtyykö HIFK sen vuoksi pelaamaan ensi kaudella Hartwall Arenalle.

– Olemme saaneet tietolähteeltämme vinkin, jonka mukaan HIFK harkitsee pelaamista Hartwall Arenalla siinä tapauksessa, että Jokerien KHL-seikkailu päättyisi tähän kauteen, paljastaa Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist tiedotteessa.

HIFK:n oma hallihanke, Helsinki Garden, nytkähti eteenpäin viime viikolla, kun nykyisen hallin naapuriin rakennettavan uuden monitoimiareenan arkkitehtikilpailun voittaja paljastettiin. Nyt edessä on asemakaavatyö, ja parhaassa tapauksessa rakennustyöt voisivat olla valmiina ensi vuosikymmenen alussa.

– Jos Jokerit ei pelaisi ensi kaudella lainkaan, nykyinen Nordenskiöldinkadun halli ei riittäisi palvelemaan yhden kiekkojoukkueen Helsingissä. Tällöin Stadin kingeille voisi olla luontevaa houkutella omia ennätysyleisöjään nykyistä isommalla areenalla, Kvist näkee.

Kertoimien valossa näyttää kuitenkin siltä, että näiden visioiden toteutuminen ei ole kerroinanalyytikkojen mielestä kovin todennäköistä.

– Totta kai todennäköisempää on, että kaikki jatkuu Helsingin kiekkoskenessä kuten nytkin, mutta ei meillä ole syytä epäillä myöskään tietolähteemme tietojen paikkansapitävyyttä tässä asiassa. Vetoa on myös mahdollista lyödä sen puolesta, että Hartwallilla ei pelaa ensi talvena yksikään kiekkojoukkue, Kvist huomauttaa.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!

Comments are closed.