Kesällä NHL:ssä melkoisessa kohutreidissä mukana ollut Shea Weber palasi viime yön NHL-kierroksella varsin tuttuun paikkaan.

Nashvilleen, kantrikaupunkiin.

Ensimmäistä kertaa kesän ison treidin jälkeen.

Weber ehti toimia vuodesta 2010 lähtien Predatorsin kapteenina, eli yhteensä kuuden kauden ajan.

Kesällä hän kuitenkin liikahti kaupassa, missä Predators kuittasi itselleen toisen tähtipakin, P.K. Subbanin.

Tähän mennessä treidi jälkeen Canadiensilla pelit ovat kulkeneet selvästi paremmin kuin Predatorsilla. Mutta mitään aihetta negatiiviseen muisteluun ei ollut, kun Weber palasi ensimmäistä kertaa takaisin kaupunkiin.

Predators oli rakentanut todella upean muisteluvideon, joka vetää helposti kylmät väreet. Video näkyy ylhäältä galleria-kohdasta sekä täältä.

Weberille itselle tilanne oli hankala.

– Rehellisesti sanottuna yritin olla katsomatta sitä, Weber sanoi the Tennessean mukaan.

Syy tälle oli ymmärrettävä. Tunteet olisivat helpolla nousseet oikein kunnolla pintaan ja peliin keskittyminen olisi herpaantunut.

Weber kuitenkin hieman vilkuili jumbotronille, missä eri Predatorsin organisaation jäsenet hehkuttivat häntä. Hienoja hetkiä tuli vastaan muun muassa Weberin hyväntekeväisyyskohteissa mukana olleiden nuorien kohdalla.

– Oli spesiaalia palata tähän halliin, missä vietin monta vuotta. Ja tämä päättyi vielä mukavasti, kun saimme voiton. Yritin keskittyä tähän kuin mihin tahansa muuhun otteluun. Toki, tässä oli mukana erikoisuutta, mutta nyt voin siirtyä eteenpäin, Weber sanoi ottelun jälkeen.

Eikä paluusta puuttunut suloista katkeruutta. Weber nimittäin napautti Canadiensin 1-1-tasoitusmaalin.

Omat koirat puraisivat oikein kunnolla Predatorsia, sillä Weberin osumaa syöttämässä ollut ex-Predator Aleksandr Radulov iski jatkoajalla 2-1-voittomaalin.

Jos Weber sai kovat suosionosoitukset paluunsa yhteydessä, Radulovista ei voi sanoa samaa. Venäläistähdelle nimittäin buuattiin joka kerta, kun hän koski kiekkoon. Radulovin Predators-vierailu keväällä 2012 päättyi nolosti, sillä hänet hyllytettiin kesken pudotuspelisarjan yökerhokäynnin jälkeen.