Detroit Red Wings sai sunnuntai-illan ottelussa New York Rangersia vastaan huonoja uutisia, kun joukkueen tähtipelaaja Thomas Vanek loukkaantui.

Vanek sai ensimmäisessä erässä kiekon nivusiin ja hän ei pystynyt jatkamaan ottelua tämän jälkeen. Detroitin päävalmentaja Jeff Blashillilla ei ollut vielä ottelun jälkeen tiedotettavaa itävaltalaispelurin tilanteesta.

– Alavartalovamma. Tiedämme lisää maanantaina. Minulla ei ole nyt päivitystä tilanteeseen. En kuitenkaan usko, että se on mitenkään pitkä, pitkä luoukkaantuminen, kommentoi Blashill Rangers-ottelun jälkeen.

Vanek on Detroitin sisäisen maalipörssin jaettu ykkönen 12 maalillaan. 33-vuotias itävaltalainen on tehnyt 31 tehopistettä 35 pelamassaan ottelussa tällä kaudella.

– Hän on iso osa tätä joukkuetta. Hän tekee pisteitä ja pelaa hyvin. Tämä on iso menetys, kommentoi Detroitin ruotsalaispuolustaja Niklas Kronwall.

Loukkaantuminen on Vanekille jo kauden toinen, kun hän oli 11 ottelua sivussa kauden alussa lonkkavamman takia.

Kiekkotaituri Vanek on pyörinyt jatkuvasti mukana siirtohuhuissa ja hänen oletetaan olevan yksi varmimpia vaihtokaupan kohteita siirtorajalla.

Klikkaamalla tästä voit lukea lisää siirtohuhuista.