© Kuva: Getty Images

Suomalaiselle superlupaukselle kovaa hehkutusta – NHL:n kärkivarauksia ensi kesänä?

The Hockey Newsin toimittajan Ryan Kennedyn mukaan suomalaislupaus Kristian Vesalainen on jo tässä vaiheessa kautta todella hyvässä vireessä. Kennedy näki Vesalaisen pelaavan North Dakotan junioriturnauksessa.

– Vesalainen näyttää menevän lujaa kohti kärkeä. Hän vaikuttaa tällä hetkellä kärkikymmenikön varaukselta, mutta hän saattaa mennä jopa viiden kärjessä lopulta, Kennedy arvioi Frölundassa pelaavaa nuorukaista.

Vesalainen sanoi haastattelussa opiskelleensa Jevgeni Malkinin pelaamista ja hän haluaisi pelata kuten venäläistähti. Toimittajan mukaan Vesalainen on ottanut erityisesti luistelussa askelia eteenpäin.

– Jos Vesalainen menetti kiekon, niin hän jahtasi sitä takaisin niin kauan, kunnes sai sen jälleen, Kennedy totesi.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!