© Kuva: Getty Images

Haluttu nuori lupaus vapaaksi agentiksi maanantaina – ”Pitää kuunnella kaikkia”

Nuori jenkkihyökkääjä Jimmy Vesey valuu vapaaksi agentiksi maanantaina, kun hänen oikeudet raukeavat.

Vesey, 22, on ollut Buffalo Sabresin omistuksessa tuoreeltaan, mutta hän ei ole tehnyt sopimusta sen tai aiemmin oikeudet omistaneen Nashville Predatorsin kanssa.

Muun muassa Chicago Blackhawksin on uskottu olevan kovasti erittäin tehokkaasti yliopistotasolla pelanneen laiturin perässä.

– Hän on erittäin mielenkiintoinen kaveri. Hän itse on ollut aika hiljaa tilanteesta (vapaaksi agentiksi menosta). Hän ei ole puhunut siitä paljoa, Veseyn agentti Peter Fish sanoi Yahoon mukaan.

– Olemme jutelleet joka viikko ja vähän käyneet asioita läpi. Meillä on ollut hyviä keskusteluja Sabresin kanssa, mutta ei mitenkään niin, että juttelisimme joka päivä. Uskon, että Jimmy ei voi odottaa sitä, että hän kuulee eri vaihtoehdoista. Ylipäätänsä nyt pitää kuunnella kaikkia, tehdä sitten päätöksiä ja mennä eteenpäin, Fish jatkoi.

Veseyn agentti myös lisäsi, ettei mitään joukkuetta kannata pitää suosikkina muihin verrattuna.

Blackhawksia on pidetty kuitenkin vahvana vaihtoehtona, sillä se on hyvin todennäköisesti tarjoamassa Veseylle erittäin hyvää näyttöpaikkaa.

Sillä kesän aikana poistui jälleen lisää pelaajia ja esimerkiksi tähtisentterin Jonathan Toewsin vierellä saattaa hyvinkin olla tontti tarjolla Veseylle.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!