© Kuva: Getty Images

Tähtipuolustaja innoissaan seurasiirrosta: ”Olen täällä voittaakseni Stanley Cupin”

Yhdessä kesän kohutuimmassa NHL-siirrossa Montreal Canadiensistä Nashville Predatorsiin siirtynyt puolustaja P.K. Subban on tuoreen haastattelun mukaan innoissaan uudesta mahdollisuudesta urallaan.

Nashville esitteli tuoreen hankintansa faneille ja medialle alkuviikosta.

– Ei ole epäilystäkään siitä, ettenkö olisi todella innoissani mahdollisuudesta pelata Nashvillessä. Olen innoissani joukkueesta, kaupungista ja ennen kaikkea mahdollisuudesta voittaa Stanley Cup. Siitä tässä on kyse. Tämä ei ole mikään suosituimmuuskilpailu. Tulen tänne auttaakseni joukkuetta voittamaan mestaruuden. Sitä tulin tänne tekemään, Subban sanoi ESPN:n mukaan.

Subbanin ja Shea Weberin kauppa on ollut suuri ihmetyksen aihe. Molemmat puolustajat olivat joukkueidensa ykkösnimiä ja vankan aseman kaupungeissaankin saavuttaneita tähtiä.

– Montrealin jättäminen oli tunteikas paikka. Minulla on hyvät siteet sinne, ja olen kiinnittynyt siihen kaupunkiin ikuisesti.

Subbanilla oli toki kokemusta Nashvillestakin, sillä hän oli mukana viime kaudella kaupungissa järjestetyssä All Stars -tapahtumassa.

– Muistan ajatelleeni lähtiessä: ”Vau! Nämä ihmiset ovat todella intohimoista kiekkoväkeä”, hän sanoi.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Comments are closed.