© Kuva: Getty Images

KHL:ään lähdöllä uhannut NHL-pelaaja tiputtanut hurjaa palkkavaatimustaan

Arizona Coyotesin hyökkääjä Tobias Rieder uhkasi aikaisemmin lähtevänsä KHL:ään, mikäli ei saa sopivaa tarjousta Arizonalta.

Arizona Sportsin mukaan Rieder on nyt tiputtanut vaatimustaan aiemmasta, kun sopimusta ei ole saatu vieläkään aikaiseksi. Lehden mukaan Coyotes tarjoaa kahden miljoonan dollarin kieppeillä olevaa kausipalkkaa pelaajalle.

Rieder vaati aiemmin 4,5 miljoonaa kaudesta.

Arizona Sportsin mukaan hyökkääjä on saanut tarjouksia KHL:stä. Ne tarjoukset ovat lehden mukaan rahallisesti paljon parempia kuin mitä Coyotes tarjoaa. KHL-tarjoukset oletetaan olevan Metallurgilta ja Omskilta.

Rieder on parhaillaan rajoitettu vapaa agentti.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!