© Kuva: Getty Images

Paikallislehti haukkuu Jarmo Kekäläisen pystyyn – ”Ei ole ratkaissut yhtään ongelmaa”

Jarmo Kekäläinen saa kovaa kritiikkiä Columbus Dispatchin toimittajalta Michael Arcelta. Kekäläinen ja Columbus varasivat neljännellä vuorolla monen yllätykseksi Pierre-Luc Dubois’n.

– Ensimmäisen kierroksen jälkeen Kekäläinen ei ole onnistunut tekemään mitään rohkeaa. Hän ei ole yhtään parantanut joukkuetta ensi kautta ajatellen. Hän ei ole ratkaissut yhtään ongelmaa. Hän ei saanut edes treidiä aikaiseksi ja nyt mietimme, että epäonnistuiko hän neuvotteluissakin, Arce jyrisi.

– Mitä seuraavaksi? Kiertääkö Columbus NHL:n sopimussääntöjä ja tarjoaa Duboisille viiden vuoden sopimusta, jonka arvo on 5,5 miljoonaa dollaria per kausi? Katsos sellaisen he ovat antaneet Nick Folignolle ja Brandon Dubinskylle. Ja tiedättehän, että he tekevät paljon todella, todella mahtavia juttuja joukkueessa, joka häviää enemmän kuin voittaa, Arce jatkoi.

Arcen mukaan Columbuksen olisi pitänyt varata Jesse Puljujärvi tai ainakin kaupata vuoroa alaspäin.

– Puljujärvi oli paras pelaaja vapaana, mutta Blue Jackets ei häntä varannut. Blue Jackets voitti varausarvonnassa ja olisi päässyt varamaan Puljujärven. Sitten he antoivat hänen valua Edmontonille. Häviääkö Edmonton ikinä arvontoja? Entä voittaako Columbus koskaan?

Kekäläinen kävi aktiivisesti keskusteluja siirrosta, minkä toki Arcekin huomasi.

– Kekäläinen keskusteli koko iltapäivän. Eikä saanut aikaseksi mitään.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!