© Kuva: Getty Images

NHL-seura ei pääse eroon kolminkertaisesta Stanley Cup -voittajasta – ”Yrittänyt kaupata 18 kuukautta”

Chicago Blackhawksin GM Stan Bowmanin kyvyt ovat koetuksella.

Bowman yrittää kasata ensi kauden joukkuetta kiivaasti. Hänellä on kuitenkin tekemistä, jotta saa haluamansa pelaajat mahtumaan palkkakaton alle.

Chicago Sun-Timesin mukaan Blackhawks yrittää tehdä jatkosopimuksen Andrew Shaw’n kanssa ja mahdollisesti myös Richard Panik saa jatkoa. Sen sijaan Andrew Laddia, Dale Weisea ja Tomas Fleischmannia tuskin nähdään joukkueessa ensi kaudella.

Blackhawksin uskotaan tavoittelevan myös Brian Campbellia. Kanadalaispuolustaja on pelannut viisi edellistä kautta Florida Panthersissa, mutta kiekkoili tätä ennen Blackhawksissa kolme kautta.

Bowmanin isoin murheenkryyni on Bryan Bickell. Kanadalaishyökkääjä sai kesällä 2013 nelivuotisen ja 16 miljoonan dollarin sopimuksen. Viime kaudella Bickell ei juuri mahtunut pelaamaan NHL:ssä, vaan pelasi enimmäkseen AHL:ssä.

Sun-Timesin mukaan Blackhawksin olisi viisainta ostaa 4 miljoonaa dollaria kaudessa nettoava Bickellin ulos sopimuksestaan. Ottajia kolmikertaiselle Stanley Cup -voittajalle ei tunnu löytyvän millään.

– Bowman on yrittänyt kaupata Bickelliä 18 kuukautta. Hänelle ei vain ole markkinoita, NHL-toimittaja Lyle Richardson toteaa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!