© Kuva: Getty Images

Suomesta povataan kiekkomahtia – ”Astumassa kultaiselle aikakaudelle”

The Hockey Newsin toimittaja Ryan Kennedy hehkutti kolumnissaan Suomen kiekkotuotantoa. Kennedyn mukaan Suomi on tulevaisuudessa kansainvälisen kiekkoilun suurmaa.

– Vaikka Suomi hävisi finaalin MM-kisoissa, niin maan kultamitalit nuorten MM-kisoissa ja alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa antavat tarpeeksi syytä uskoa, että Suomi on astumassa kultaiselle aikakaudelle, Kennedy kirjoitti.

Kennedy hämmästeli, kuinka Suomen nuoret Patrik Laineen johdolla johdattivat MM-kisoissa Leijonat hopeamitalille. Hän myös muistutti, että kovia nuoria pelaajia, kuten Rasmus Ristolainen ja Jesse Puljujärvi, oli sivussa MM-kisoista

– Vaikka kolme kultaa olisi ollut Suomelle vuonna 2016 uskomaton saavutus, niin ei hätää, lisää mitaleita on tulossa seuraavan vuosikymmenen aikana. Ja Suomella on tarpeeksi lahjakkuutta mitaleihin, Kennedy totesi.