Superlupaus huijasi rumasti NHL-seuraa – ”Se on perseestä”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Jimmy Vesey petti Nashville Predatorsin luottamuksen ja päätti TSN:n toimittajan Bob McKenzien mukaan testata ensi kesänä vapaat markkinat (lue lisää).

Veseyn ratkaisu on puhuttanut sen jälkeen, kun päätös tuli julki. ESPN:n kokenut toimittaja Scott Burnside ei pitänyt 22-vuotiaan hyökkääjän ratkaisusta.

– Vesey ilmeisesti päätti pettää lupauksensa. Minun silmissäni se saa nuoren hyökkääjän ja hänen edustajansa näyttämään vähemmän loistavimmilta, Burnside totesi.

– Toki Veseyllä on oikeus mennä minne vain, mutta Predatorsin harhaanjohtaminen (jos ei suoranainen heille valehtelu) – se on perseestä, Burnside jatkoi kritisointiaan.

ESPN:n toisen toimittajan Pierre LeBrunin mukaan Predatorsia eniten häiritsee se, että Vesey ei kertonut suunnitelmistaan ennen siirtotakarajaa.

– Todellinen isku vyön alle oli se, että Predators tapasi Veseyn kanssa ennen siirtotakarajaa, he lounastivat ja Predators ei saanut pientäkään vihjettä, että Vesey ei tekisi sopimusta. Jos hän olisi sen sanonut, niin David Poile olisi kaupannut Veseyn oikeudet ennen takarajaa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!