Montreal Canadiensin maalivahti Carey Price harjoitteli keskiviikkona Montrealin vahvuudessa ensimmäistä kertaa jäällä tässä kuussa. Maailman parhaana pidetty maalivahti on ollut alavartalovamman takia sivussa kahdeksasta viime Canadiensin ottelusta.

Price ei pelaa vielä ensi yön kotiottelussa Arizona Coyotesia vastaan, mutta viikonlopun peleistä New York Islandersia vastaan ei vielä tiedetä. Canadiens ei kuitenkaan ole ollut pulassa Pricen poissa ollessa, sillä kahdeksasta pelistään se on voittanut viisi. Mike Condon on pelannut kaikki ottelut.

– Hän on antanut minun ottaa aikani ja toipua. Hän on pelannut rohkeasti kahden viime viikon ajan. Hän on pelannut hyvin, mikä on hyvä merkki. Olen sanonut tätä koko ajan, tämä joukkue on paljon muutakin kuin minä, Price kommentoi nhl.com:lle.

Pricea pidetään joka tapauksessa suurena syynä esimerkiksi Montrealin huimaan alkukauteen, jonka aikana se voitti kauden yhdeksän ensimmäistä runkosarjaotteluaan.

– Hän on paras pelaajamme, ja olemme kiitollisia siitä, että meillä on hänet. Saimme tästä kuitenkin lisämotivaatiota ja tiesimme, että hänen meidän olisi pelattava paremmin hänen ollessaan poissa. Condon pelasi kuitenkin hyvin, ja toivottavasti voimme jatkaa näin ja pelata hyvällä tavalla, sanoi Canadiensin Max Pacioretty.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen