TPS-puolustaja siirtyy KHL:ään

© Kuva: Ilari Isotalo

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Turun Palloseuran riveissä kaksi viime kautta pelannut Steven Seigo siirtyy pelaamaan ensi kaudeksi Latvian Dinamo Riikaan, kertoo latvialaisseura kotisivuillaan. Kanadalaispuolustaja pelasi turkulaisseuran riveissä 113 liigaottelua tehoin 11+26=37.

Dinamo Riika päätti viime kauden KHL:n runkosarjan kolmanneksi viimeisenä. Parhaimmillaan KHL:ssä konferenssin välieriin 2009-2010 ja 2010-2011 päässeellä seuralla on jo jonkin aikaa huhuttu olevan taloudellisia ongelmia.

Latvialaisseura tiedotti eilen myös tshekkipuolustaja Tomas Kundratekin hankinnasta. AHL:ssä viime kaudella pelannut 25-vuotias puolustaja siirtyy Latviaan Washington Capitalsin organisaatiosta.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!