Superlupauksen otteet eivät jättäneet NHL-seuralle valinnanvaraa – ”Siitä emme välitä”

© Kuva: Getty Images

Calgary Flamesin huippulupaava Sam Bennett pelaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kymmenennen ottelunsa Flamesin paidassa. Samalla se tarkoittaa sitä, että Bennettin sopimuksesta palaa ensimmäinen vuosi.

Alle 10 ottelua pelatassa olisi hänen sopimuksensa ensimmäinen vuosi pysynyt koskemattomana ja hänestä olisi tullut rajoitettu vapaa agentti vasta kaudella 2017-18, mutta nyt hänen sopimuksensa loppuu jo kauden 2016-17 jälkeen.

Flamesin johto ei kuitenkaan ole moksiskaan siitä, että nyt Bennettin sopimuksesta palaa yksi vuosi.

– Siitä emme välitä. Joka päivä katsomme mikä on paras kokoonpano, mitkä ovat 20 parasta pelaajaamme. Jos hän on 20 nimen joukossa, niin hyvä. Sopimustilanteella ei ole väliä, seurapomo Brad Treliving kommentoi asiaa Calgary Heraldille.

Bennettin pelaaminen on pakottanut pitämään hänet kokoonpanossa. Hän on iskenyt kahdeksassa pudotuspeliottelussa tehot 3+1. Lisäksi Bennett ehti pelata yhden runkosarjaottelun, jossa hän saalisti syöttöpisteen.