NHL:ssä nähdään yksi runkosarjakauden isoimpia pelejä panosten osalta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa, kun Ottawa Senators ja Pittsburgh Penguins iskevät yhteen.

Senators-miehistölle ottelu on pakkovoiton paikka. Jos Senators onnistuu ottelun voittamaan, tarkoittaisi se puolestaan Pittsburghin tilanteen hankaloitumista.

– Tämä ei ole mitään sellaista, mihin emme olisi jo tottuneet. Olemme pelanneet, en halua sanoa pudotuspelikiekkoa, mutta suurten paineiden pelejä viimeiset pari viikkoa. Tiedämme miten käsitellä niitä, Senatorsin puolustaja Marc Methot kertoi pelistä TSN:lle.

Senatorsin sankariksi kauden mittaan noussut maalivahti Andrew Hammond sanoi, että seura on jo kiivennyt ison ylämäen päästäkseen tähän pisteeseen.

– Toki olemme jo kiikkuneet ison ylämäen. Emme voi kuitenkaan vaihtaa mitään, mikä on tuonnut meidät tähän pisteeseen. Meidän vain pitää pelata ja taistella, Hammond totesi.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat helmikuun 12. päivä. Senators on pelannut sen jälkeen rekordilla 19-4-3. Penguinsin vastaava puolestaan on seuraava: 10-11-3.

Senatorsin ja Penguinsin ottelu alkaa kello 2.30 Suomen aikaa. Hammond pelaa Senatorsin maalilla. Penguinsin maalilla pelaa Marc-Andre Fleury.