Mestarien liigassa eli CHL:ssä on tämän kauden osalta saatu voittaja esille.

Ykköseksi kipusi Luulaja, joka nousi finaalissa kahden maalin takaa voittoon lukemien oltua 4-2.

Ottelun alussa Frölundan puolelta suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen nappasi heti syöttöpisteen salamamaaliin, joka tuli vain 18 sekunnin pelin jälkeen. Vahva alku ei kuitenkaan kantanut Frölundalla pitkälle, vaan tyhmät jäähyt sotkivat heillä pelin kolmannessa erässä.

Frölundan Oscar Fantenbergin ottama 5+20 minuuttinen päähän kohdistuneesta taklauksesta oli lopulta dramaattinen käännekohta finaalille.

Luulajan riveissä Leijoniin vasta valittu Kristian Näkyvä oli isosti esillä, kun hän kavensi ensin pelin Fantenbergin jäähyn aikana ja keräsi perään syöttöpisteen Peter Cehlarikin 2-2-tasoitukseen.

3-2-ratkaisumaalin puolestaan napautti taululle Johan Forsberg, minkä perään vielä lopussa Dean Kukan napautti kiekon tyhjiin loppuhetkillä.

Näin Luulaja pääsi tuulettamaan CHL-mestaruutta kotiyleisönsä edessä.

Finaalia seuraamassa oli varsin mukava yleisömäärä, kun Luulajassa lehtereillä katsojia oli 6300.