NHL-vahti ampui kiekon melkein joukkuekaverin päähän – katso video!

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin maalivahti Braden Holtby säikäytti joukkuekaveri Mike Greenen.

Capitals kohtasi keskiviikon kierroksella Philadelhia Flyersin. Ottelun päätöserässä Capitals pelasi ylivoimalla ja Flyers-puolustus purki paineen heittämällä kiekon vastustajan päätyyn.

Holtby meni hakemaan kiekkoa ja päätti avata nopeasti pystyyn. Puolustaja Green oli lähietäisyydellä tulossa vastaan. Holtbyn ampuma kiekko lensi suoraan Greeneä kohti, joka vältti osuman heittäytymällä jään pinnalle.

Veskarin avaus päätyi lopulta Aleksandr Ovetshkinille ja Green selvisi tilanteesta säikähdyksellä. Tapahtuma ei sekoittanut joukkueen pasmoja, sillä Holtby oli maalillaan ohittamaton johdattaen joukkonsa 1-0-voittoon.

Katso vaaratilanne täältä.