Nashville Predatorsin entinen päävalmentaja Barry Trotz on spekuloinut julkisesti seuran ykkösvahti Pekka Rinteen loukkaantumisen kestosta.

NHL:n eliittivahteihin kuuluva Rinne loukkaantui tiistain kierroksella. Veskari joutui jättämään pelin kesken alavartalovamman vuoksi (uutinen).

Keskiviikkona Predators viestitti, että Rinteen kuntoa tarkkaillaan päivittäin ja seuraava tutkimus on edessä torstaina.

Predatorsin ex-luotsi Trotz kummastutti keskiviikon NHL-kierroksen jälkeen. Nykyisin Washington Capitalsia valmentava Trotz oli juuri luotsannut joukkonsa voittoon Philadelphia Flyersia vastaan, kun hän käänsi katseensa perjantain peliin Predatorsia vastaan.

Trotzin kerrotaan sanoneen lehdistötilaisuudessa, että Rinne on sivussa ”muutaman viikon”. Valmentajan mukaan tämä tieto on peräisin scoutingraportista.

Trotz on edelleen hyvää pataa Predatorsin GM David Poilen kanssa. Silti Trotzin antama lausunto on herättänyt laajalti kummastelua.

Nashville Predators

@PredsNHL
Pekka Rinne day to day with lower body injury. He will be reevaluated on Thursday as tomorrow is a scheduled day off. Update on Thursday.