Barys Astanan rahavaikeuksista on jo puhuttu aiemminkin, mutta nyt näyttää olevan tosi kyseessä.

Championat-sivuston mukaan yksikään Barysin pelaaja ei ole saanut elokuussa eikä syyskuussa palkkaa. Tämä on johtanut siihen, että kazakkijoukkueen miehistö on ottanut pelaajayhdistykseen yhteyttä selvittääkseen sopimuksen purkamiseen liittyviä ehtoja.

Asian vahvistaa KHL:n pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Andrei Kovalenko.

– Barysin pelaajilla on taas suuria ongelmia. He ovat pelanneet elo-syyskuun eikä kukaan ole saanut palkkaa. Sen lisäksi viime kauden bonukset on vielä seuralta maksamatta, Kovalenko sanoo Championatille.

– Pelaajat haluavat tietää, miten he voivat purkaa sopimuksen ja lähteä seurasta.

Kovalenkon mukaan säännöt ovat kaikille samat eli mikäli seuralla on yli kahden kuukauden liksat maksamatta, voi pelaaja purkaa pahvin. Pelaajayhdistys kirjoittaa Barys Astanan seurajohdolle kirjeen, jossa se kertoo pelaajien oikeuksista.

Tulevien päivien aikana voidaan kuulla melkoinen uutispommi, mikäli Astanan pelaajat jättävät seuransa.

KHL-sarjataulukot, uutiset ja Jokerien matsit erikoissivullamme TÄÄLLÄ!