R-Sportin mukaan Lev Praha ei osallistu ollenkaan tulevaan KHL-kauteen rahavaikeuksien takia.

Sama lähde ennakoi jo kesäkuun alussa (uutinen), ettei prahalaisseura välttämättä pelaa tulevaa sesonkia ilmoittaessaan Jukka Rautakorven mahdollisesta kontrahdista.

Lähteen mukaan taloudellisia ongelmia on myös muilla ulkomaisilla ja venäläisillä KHL-seuroilla, jotka voivat aloittaa kauden, mutta eivät kykene pelaamaan loppuun sitä! R-Sport ei mainitse näiden seurojen nimiä.

Lev Praha eteni viime kaudella KHL-finaaleihin, joissa se hävisi Metallurg Magnitogorskille. Lev Prahan jatkosuunnitelmat eivät ole tiedossa. R-Sport ei saanut kommenttia seuralta eikä KHL:n edustajilta.

Viime kaudella Moskovan Spartak löi hanskat tiskiin heti runkosarjan jälkeen. Moskovalaisseura ei pelannut ns. Toivon Cupissa, jossa mittelevät varsinaisten pudotuspelien ulkopuolelle jäävät joukkueet. Spartak on viimeisten tietojen mukaan myös luopumassa KHL:stä.

Viimeksi Sibir Novosibirsk nousi otsikoihin maksamattomien palkkojen takia. Sibirillä on ainakin parin kuukauden ajalta palkkoja maksamatta. Viime kaudella moskovalainen Atlant ja Amur Habarovsk olivat niin ikään tukalassa rahatilanteessa ja liksat olivat myöhässä.

Atlantin pelasti lopulta venäläinen liikemies Anton Zingarevitsh, joka osti seurasta 68,5 prosentin osuuden ja otti kontolleen kaikki taloudelliset velvoitteet. Atlant ja Amur starttaavat ensi kauteen.