Jokerien konkaripuolustaja Jere Karalahti avasi perjantaina oman blogin, ja ainakin avauspostaus on hengästyttävää luettavaa. Karalahti muun muassa kertoo olleensa hyvin lähellä kuolemaa kuusi vuotta sitten, keväällä 2008.

Tuona keväänä hieman aiemmin huumerikostuomion saanut puolustaja vietiin huhtikuussa sairaalaan. Mediassa kerrottiin syynä olevan kovat vatsakivut, mutta tarkempaa syytä ei julkistettu.

– Koko mun elämän jatkunu sirkus ja juhliminen päätty vuonna 2008. Mä makasin koomassa kaheksan päivää. Mutsille ja faijalle soitettiin, et tulkaa tsiigaa teidän poikaa nyt. Myöhemmin ette ehkä enää ehdi.

– Meilahden väki taisteli. Mä taistelin. Mä palasin! Kukaan ei voi koskaan ymmärtää kuinka kiitollinen mä oon Meilahden teho-osaston henkilökunnalle mun elämästä, Karalahti toteaa.

Juhlivaa elämää viettänyt ja kohusta toiseen edennyt Karalahti vakuuttaa, että kuolemanvaaran jälkeen korkki on pysynyt visusti kiinni.

– Lehdis on ton jälkee ollu juttuja, et oon ollu siel tai tääl dokaamas. Milloin oon ollu kännis rähisee ja milloin jotain muuta touhuumas. Kylmä fakta on kuitenkin se, et meinasin kuolla ja mun haima meni tosi huonoon kondikseen. Se tulehdus oli helvetin paha, enkä oo sen jälkeen voinu enää ottaa tippaakaan.

– Mun tulehdusarvot oli yli 500, kun hengenvaarallisen raja menee jossain parissa sadassa. Lähipiiris on sattunu monelle sama ja pari ei oo uskonu lääkäreit. Ne ei oo enää tääl tänää meiän kanssa.

– Oon aina ollu jääräpää ja oli tosi vaikee uskoo, et miten just mä päädyin siihen tilanteeseen. Mä olin 33-vuotias ja meinasin delaa. Silti kelasin vaan, et mitä vittua häh?! Eksmä voi enää dokaa ja juhlii? Kaiken muun ne pysty multa aina viemään, mut mun kännejä ei. Nyt nekin vietiin.

Tapahtuneen jälkeen Karalahti on onnistunut nousemaan takaisin kiekkomaailman huipulle.

Aiheesta lisää SuomiKiekko-sivustolla hetken kuluttua. Karalahden blogi löytyy osoitteesta www.jerekaralahti.com.