Mikkelin Jukurien Mestis-joukkue alkaa hahmottua.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät JYP-Akatemian paras pistemies Riku Pitkänen, viime kauden parhaana tulokkaana palkittu Timo Hiltunen (Hokki), SaPKosta siirtyvä kiekollinen puolustaja Santeri Lukka ja SaiPasta loppukauden vuokrasopimuksella Jukureissa pelannut Samuli Piipponen.

Jatkosopimuksen Sarvipäiden kanssa ovat allekirjoittaneet Oula Palve, Niko Laakkonen, Joonas Kalliola, Juuso Sipola, Juuso Akkanen, Ilkka Vaarasuo, Roy Pihlström ja Jani Forsström.

– Jukurit jatkaa valitsemallaan linjalla. Kaikki sopimuksen tehneet pelaajat ovat osoittaneet intohimoa kehittymiselle ja heillä on kova vimma mennä urallaan eteenpäin, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Riku Pitkänen (22) on jyväskyläläisen kiekkokoulun kasvatti, joka löi itsensä läpi Mestis-tasolle viime kaudella. Hyökkääjä pelasi kaikissa joukkueensa otteluissa tehokkaasti (16+23) ollen joukkueensa paras pistemies.

Timo Hiltunen (21) on KalPa-kasvatti, jolle viime kausi oli ensimmäinen miesten tasolla. Debyyttikausi Kajaanin Hokissa oli menestys, sillä Hiltunen palkittiin kauden päätyttyä Petri Varis-palkinnolla, joka jaetaan kauden parhaalle tulokkaalle. Hyökkääjä pelasi runkosarjan kaikissa otteluissa tehopistein 19+17. Pudotuspeleissä hän summasi 12 ottelussa 1+5.

Santeri Lukka (22) on Porin Ässien kasvatti, joka on pelannut kaksi viime kautta SaPKossa. Lukka on kiekollisesti lahjakas puolustaja, joka kehittyi viime kaudella joukkueensa luottopelaajaksi. Lukka oli SaPKon toiseksi tehokkain puolustaja (3+19) ja tehopörssissä ainoa plussan puolelle jäänyt puolustaja.

Samuli Piipponen (21) on Jukureille tuttu puolustaja. Piipponen on vuokrattu kahtena viime keväänä SaiPasta loppukaudeksi, mutta nyt hän siirtyy heti kauden alla Jukureiden sopimuspelaajaksi. Lahjakas puolustaja on kärsinyt loukkaantumisista, mutta nyt terveystilanne on hyvä ja hän pääsee valmistautumaan kauteen terveenä.

Jukurien sopimuspelaajat 21.5.

Maalivahdit:
Tadeas Galansky
Nicolas Luomi (Jukurit A-jr, harjoitusringissä)

Puolustajat:
Ilkka Vaarasuo
Juuso Akkanen
JP Purolinna
Roy Pihlström
Elmeri Laamanen
Jani Forsström
Samuli Piipponen
Santeri Lukka

Hyökkääjät:
Pentti Nöyränen
Niko Laakkonen
Oula Palve
Timo Hiltunen
Riku Pitkänen
Joonas Kalliola
Jani Savolainen
Juuso Sipola
Janne Väyrynen
Erno Ripatti
Mikko Hyyryläinen
Otto Cichoracki (Jukurit A-jr, harjoitusringissä)