Detroit Red Wingsin loukkaantumissumaan ei näy helpotusta vaan päinvastoin. Nyt hyökkäyksen lisäksi poissaolot alkavat syömään myös puolustusta.

Keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa ottelussa Torontoa vastaan joukkue menetti puolustaja Jonathan Ericssonin. Hän sai laukauksen pahasti käteensä ja hän on sivussa vähintään kaksi viikkoa ja saattaa joutua jopa operaatioon. Detroit voitti ottelun 3-2-lukemin

Red Wingsin sairaslista on entuudestaan karua luettavaa sivussa ovat toistaiseksi mm. Pavel Datsjuk, Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader. Danny Clearyltä on poistettu nestettä polvesta ja mies ei ole ollut mukana joukkueharjoituksissa.

Darren Helm on sivussa aivotärähdyksen vuoksi ja Stephen Weiss odottaa vihreää valoa tyräoperaation seurauksena. Sivussa ovat myös Joakim Andersson (hiusmurtuma jalassa) ja Tomas Jurco (kylkiluun murtuma).

– Jok’ikinen päivä joku loukkaantuu eivätkä he koskaan palaa kokoonpanoon, kuului päävalmentaja Mike Babcockin surkea analyysi ESPN:lle.

Toronto-peliin joukkue sai sentään Todd Bertuzzin takaisin.

Suomalaisittain loukkaantumisissa on positiivinenkin kaiku, kun Teemu Pulkkinen on päässyt jo kahdesti jäälle Detroitin paidassa.