Turussa kuohahti – valmentajat rajussa sanasodassa

© Kuva: Ilari Isotalo
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Mestis tarjosi torstaina parasta tuotettaan, kun sarjan kärkiseurat TUTO Hockey ja Vaasan Sport iskivät yhteen.

Värikäs kamppailu päättyi lopulta turkulaisten 4-1 voittoon.

Tunteikkaan ottelun loppuhuipennus nähtiin kamppailun tauottua, kun valmentajat Ismo Lehkonen sekä Pasi Räsänen kimpaantuivat väittelemään lehdistötilaisuuden päätteeksi.

– Meidän joukkueessa ainakin, kun pelaaja kalastelee vitosen, niin hän ei pelaa siinä ottelussa. (Niko) Palonen teki niin. Se äklöttää melkoisesti, Sport-valmentaja avasi sanasodan.

TUTO-valmentaja Lehkonen ei jäänyt kuitenkaan hiljaiseksi. Vastaus tuli kysyttäessä.

– Päähän kohdistuneita taklauksia on nähty. Ja me olemme saaneet niistäkin osamme. Mä nostan Paloselle hattua, että lääkärin kielloista huolimatta palasi kehiin. Hän oli hetken pois, mutta koki, että pystyy pelaamaan vielä.

– Me voidaan rapsakasti kelata kyllä sitä nauhaa uudelleen ja uudelleen. Se oli niin kiekoton mies kuin vain olla jo voi tilanteessa.

Tähän ei kuitenkaan Lehkosen vastaus jäänyt.

– Voin Räsäselle sanoa, Mun joukkueissa on yleensä hoidettu nämä asiat tyylikkäästi. Meidän joukkue on tunnettu siitä myös, että me voidaan tapella. Toivottavasti teidänkin pelaajat ottavat sen haasteen joskus vastaan. TÄssä sarjassa sitä ei ole nimittäin näkynyt, TUTO-käskijä heitti pallon.

– Varmasti voidaan. Mutta nyt ei pystytty edes haastamaan. Se Palonen tuli siinä yhdessäkin tilanteessa kolmantena kahakkaan. Mun filosofiassa ei muutenkaan jäädä filmaamisen jälkeen maahan makaamaan ja tulla hymyilemään ja pyörimään vaihtoaition eteen, Räsänen kuittasi.

– Pääsikö Palonen sun ihon alle, Lehkonen pommitti vastakysymyksen virne kasvoillaan.

– Ei, ei millään tavalla. Mä vain peilaan tätä meidän joukkueen tapaan tehdä, Sport-valmentaja kuittasi.

Kaksikon väittely jatkui vielä hetken. Hieman koomiseksikin mennyt huutelu katkaistiin kuitenkin, kun lehdistötilaisuus lyötiin poikki.

Jatkossa jäädään odottelemaan, nähdäänkö sarjakärki TUTOn ja Sportin uusi kohtaaminen kenties kevään pudotuspeleissä.

Ilari Isotalo, Turku
Twitter: @IlariIsotalo

Huipputarjous: Pelaa tänään Leijonien Ruotsi-matsiin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS