Petteri Nummelinilta suorat kehut Kärppien suoritukselle: ”Oli se mukava katella”

© Kuva: Ilari Isotalo

Kärpät jatkoi erittäin vahvaa virettään, kun se kaatoi toisen viime aikoina vahvasti pelanneen nipun Lukon Oulussa tiistaina lukemin 3-1.

Raumalaisjoukkueen riveistä vasta kentille takaisin palannut Petteri Nummelin kehui suoraan Kärppien suoritusta pelin jälkeen.

– Oli hieno nähdä miten Kärpät liikkuu ja luistelee. Menevät koko ajan vauhdilla päästä päähän. Vaikka vastustajana olikin, niin oli se mukava katella, Nummelin hehkutti suoritusta SuomiKiekko-sivustolle.

– Jäimme vähän toisessa erässä jalkoihin. Siihen tämä peli vähän kaatui. Kyllä me sinnikkäästi yritettiin kolmannessa erässä, mutta kyllä se peli oli vähän toisessa erässä ohi, Nummelin myönsi.

Kärpät olikin 41-vuotiaan konkarin mielestä lopulta selvästi edellä, vaikka Lukko pysyikin varsinkin pelin alkupuolella hyvin mukana.

– Kyllähän he liikkeessä olivat parempia. Jäimme vähän telineisiin varsinkin toisessa erässä. Ensimmäisessä erässä sinniteltiin ihan hyvin mukana ja kyllähän meillä maalipaikkoja oli tehdä, mutta kyllä vastaavasti Kärpilläkin oli niitä tontteja vähän lisääkin.

– En nyt ihan päätä pensaaseen laittaisi meidänkään pelaamisesta, Nummelin kuitenkin jatkoi löytäen positiivisen puolen.

Mitä ajatuksia Nummelinilla on Lukon viime aikojen otteista? Millä mielin hän palaa jälleen maajoukkueen puolelle?

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen