Jokereilla urakka liigassa jatkuu lauantaina Kärppien kohtaamisella Oulussa.

Viime aikoina narriryhmällä on ollut vaikeuksia erityisesti tulospuolella. Viidestä viimeisimmästä pelistä mukaan on tarttunut vain yksi voitto.

Erityisesti maalinteon saralla on ollut ruutu turhan märkää.

– Totta kai pyritään parantamaan siellä, mutta peli on kuitenkin aina kokonaisuus ja vielä alkukautta mennään. Ei voi kuitenkaan ihan sokeasti lähteä tiettyjen yksittäisten asioiden perään liikaa ja sitä kautta pomppimaan suunnitelmasta. Mutta ehdottomasti maalintekopeliä pitää parantaa ja sen kanssa on tietysti tehty töitä, Jokereiden päävalmentaja Tomi Lämsä tuumasi SuomiKiekko-sivustolle ennen lauantain Kärpät-peliä.

Millainen Jokereiden lauma sitten lauantaina nähdään Oulussa?

– Halutaan olla sellainen nälkäinen vierasjoukkue. Tämä ei ole kuitenkaan helppo paikka tulla pelaamaan. Meidän pitää pystyä vetämään tiivistä yhteistyöjääkiekkoa ja haastaa sillä Kärpät, joka on kovassa liekissä, Lämsä tuumailee.

– Heillä on neljä kolmen pisteen voittoa alla ja maaliero niistä on murskaava. Siellä on huippumaalivahti ja taitava pelaajia. Mutta sellainen yhtenäisyys pitää näkyä Jokereiden joukkueesta. Halu pelata pisteistä ja oikein semmoinen tekemisen meininki.

Yhden kovan menetyksen joukkue kuitenkin kokee edelliseen otteluun verrattuna.

Janne Lahti on pois. Hänellä on pieni vamma. Sitä myötä Juhani Tyrväinen tulee mukaan, Lämsä pohjustaa.

Kärppien ja Jokereiden kohtaaminen starttaa lauantaina kello 17.00. Kamppailu on näkyvissä Nelonen Pro Extra -kanavilta sekä Ruutu-palvelusta.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen