Kärppien tämän kesän maalivahtihankinta Jussi Rynnäs on joutunut seuraamaan muutaman ottelun sivusta, kun ennen Jokerit-ottelua eteen tuli aivotärähdys.

Rynnäs jäi sivuun kyseisestä ottelusta ja on sen jälkeen ollut sairastuvalla aina tähän päivään asti.

Mutta mitä Jokerit-pelin alkulämmittelyssä oikein tapahtuikaan?

– Siinä tuli veto, olisiko ollut sitten [Joonas] Komulaisen kuti. Yleensä se kiekko kimmahtaa maskista pois, mutta nyt se tuli jotenkin lappeellaan suoraan otsaan. Sitten vaan vähän heilahti päässä, Rynnäs kertasi SuomiKiekko-sivustolle.

– Jatkoin alkulämmittelyn loppuun, mutta sitten alkoi näkö vähän hämärtyä. Siinä käytiin pieni palaveri ja todettiin, että ei kannata pelata. Sitten todettiin lievä aivotärähdys, Rynnäs taustoitti.

Maanantaina Rynnäs kuitenkin palasi joukkueharjoituksiin mukaan. Luvassa on myös paluu pelitapahtumien puolelle, kun 26-vuotias maalivahti on aloitusvuorossa Ässiä vastaan tiistain kamppailussa.

Se nostattaakin fiiliksen korkealle.

– Tietenkin innostunut fiilis on, sillä on toi turhauttavaa olla sivussa ja katsoa vierestä. Nyt pääsi vähän hikoilemaan ja tuntui hyvälle. Kyllä tässä odottaa innolla tiistain peliä. Ässät vielä vastassa, niin mikäs sen hienompaa.

Loukkaantumishuolet ovat takana ja katseet kääntyvät kohti tiistain kamppailua.

– Odotuksena on ainakin se, että saataisiin maalikarkelot aikaan. Meillä on kuitenkin niin paljon taitoa ja potentiaalia tuossa joukkueessa, Rynnäs tuumasi kerraten Kärppien lähtökohtia tiistain peliä varten.

– Tietenkin tiukkaa puolustuspeliä pitää olla, ettei anneta Ässille paikkoja. Omista puolestaan pitää sitten tehdä. Voitto on kuitenkin ainoa tavoite.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen