Los Angeles Kings kellisti kotonaan Chicago Blackhawksin maalein 3-1 NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa. Samalla hallitseva mestari kavensi otteluvoitot 1-2:een.

Kingsin kotitaika on jykevä, sillä se on voittanut kotikaukalossaan 15 ottelua peräkkäin.

Pelin voittomaaliksi jäänyt 2-0-osuma syntyi toisessa erässä. Tyler Toffoli syötti maalin takaa vetopaikkaan lipuneelle Slava Voinoville. Venäläisen maila meni laukauksessa säpäleiksi, mutta kiekko painui etukulmasta sisään ohi Corey Crawfordin.

Katso Voinovin onnekas osuma täältä.

Kingsin avausosuman ampui Justin Williams. Chicago tuli toisen erän lopulla maalin päähän Bryan Bickellin onnistuessa, mutta kiri jäi vajaaksi. Dwight King ampui 3-1-numerot tyhjään rysään.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa Los Angelesissa.