Tanskan kahdesti kahden päivän sisällä kohdannut Leijonien ryhmä oli erittäin tehokkaana torstaina, kun se löi isäntämaan Odensessa peräti lukemin 7-0.

Leijonat iskivät ottelun jokaisessa erässä vähintään kaksi maalia.

Ensimmäisessä erässä maalihanat avasi Kärppien riveissä SM-liigan runkosarjan piste- ja maalipörssin voittanut Juha-Pekka Haataja. Erän loppupuolella Antti Pihlström lisäsi Leijonien johdon kahden maalin mittaiseksi.

Toisessa erässä Bluesin maalilta aiemmin tutun Patrick Galbraithin ohittivat Niklas Hagman ja Juuso Hietanen.

Vaikka peli oli kolmanteen erään lähdettäessä jo lähes selvä, eivät Leijonat lopettaneet maalitalkoita.

Ensin Haataja iski illan toisensa päätöserän alkupuolella. Sen jälkeen Pelicansissa viime kaudella pelannut Pekka Jormakka löi A-maajoukkueuransa avausmaalin.

Loppulukemat 7-0 Leijonien hyväksi iski illan toisellaan Pihlström.

Toisella MM-kisaleirillä Leijonat matkustavat Norjaan, jossa joukkueet kohtaavat kahteen kertaan.