Veitsi kurkulla pelaavan Niklas Hagmanin Lokomotiv Jaroslavl jatkaa tiukkaa vääntämistään Severstal Tsherepovetsia vastaan.

Teemu Laakson edustama Severstal Tsherepovets johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. Parhaillaan joukkueet mittelevät sarjan kuudetta ottelua. Peli on kahden erän jälkeen tasalukemissa 1-1.

Severstal meni avauserässä 1-0-johtoon Aleksander Fedosejevin maalilla. Toisessa erässä vierailijat tulivat tasoihin ylivoimalla. Maalin iski Aleksander Guskov, syöttäjinä toimivat ex-Ässä-peluri Stephen Dixon ja Staffan Kronwall.

Ruotsalaispakki Kronwall on ollut häikäisevässä vireessä. Mies on päässyt tehopisteille jokaisessa playoff-ottelussa ja tässä vaiheessa pistesaldo näyttää lukemaa 3+4.

Kolmannessa erässä riittää kosolti jännitettävää. Mikäli Severstal vie pelin, se etenee konferenssin välieriin ja passittaa Lokomotivin kesälomille. Vierasvoitto tietäisi sarjan venymistä seitsemänteen otteluun.