Lukon urakka puolivälieräsarjassa Jokereita vastaan alkoi tappiolla, kun narriryhmä oli Helsingissä keskiviikkona parempi lukemin 3-0.

Pelin edetessä Lukko pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan, vaikkei se aivan huippupaikoille päässytkään. Silti positiivinen kehitys ottelun sisällä jäi hyvänä asiana puolustajan Harri Tikkasen mieleen.

– Saatiin siinä jo pakettia kasaan ja hallittiinkin vähän sitä erää. Se oli sitä meidän pelin parasta antia, Tikkanen tuumasi SuomiKiekko-sivustolle taiston tauottua.

Lukko aloitti pelin kohtuullisesti, mutta Jokereiden avausminuuttien maalin myötä pelin suunta muuttui ja raumalaiset jäivät jälkeen.

– Tultiin ihan hyvin alkuun, mutta sitten se maali sotki, Tikkanen myönsi.

– Mutta nyt sarja on auki ja eteenpäin. Siinä lopussa saatiin hyvä draivi ja fiilis päälle. Päästiin jo vähän ihon alle ja irtokiekoille, sekä pystyttiin hyödyntämään omaa hyökkäyspelaamistakin. Siitä on hyvä jatkaa.

– Into pinkeänä huomista kohti, Tikkanen tiivisti.

Lukolla ja Jokereilla pelit siis jatkuvat heti torstaina, kun sarjan toinen ottelu pelataan Raumalla.

Ilari Savonen (@ilarisavonen), Helsinki

Mitä Tikkanen ajattelee viimeisimpien pelien kovasta kuormastaan? Olisiko yli 30 minuutin peliaika yhdessä pelissä hyvä vai huono juttu? Lue siitä lisää myöhemmin SuomiKiekko-sivustolta.