Niklas Hagmanin edustama, läntisen konferenssin neljänneksi runkosarjassa sijoittunut Lokomotiv Jaroslavl avasi pudotuspelinsä Severstalia vastaan kotihallissaan 1-2-tappiolla. Hagmanin ykköskentällinen vastasi Jaroslavlin ainoasta maalista avauserässä, kun suomalaisen ketjukaveri Alexei Kaljutzhni iski pudotuspelikevään avausmaalin, kun ottelua oli pelattu 01.26.

Jaroslavl hallitsi avauserää selvästi vei laukaisutilaston edukseen 15-2, mutta vieraat heräsivät ottelun kuluessa ja Gennadi Stoljarov tasoitti toisessa erässä. Ottelun kääntymisestä kertoo laukaisutilasto, joka kääntyi toisessa erässä vieraille peräti 20-6.

Vieraat kaappasivat päätöserässä kotiedun itselleen, kun Vadim Shipatshov onnistui Stoljarovin syötöstä ajassa 54.20.

Teemu Laakso pelasi Severstalin ykköspakkiparissa, mutta ei päässyt pisteille.