Sarjataulukossa toiselle sijalle noussut Kärpät kävi nappaamassa vieraspisteet mukaansa Espoosta, kun Blues kaatui lukemin 6-2.

Tiistai-illan ottelussa Blues siirtyi nopeasti johtoon, kun jo 18 sekunnin kohdalla Tomi Sallinen löi lukemiksi 1-0.

Se ei kuitenkaan Kärppiä kaatanut.

– Blues tuli todella kovaa heti siihen pelin alkuun ja emme olleet alusta asti hereillä. Sen takia se näytti vähän huonolta meidän kannalta, kaksi maalia illan ottelussa iskenyt Toni Kähkönen tuumasi UrhoTV:n haastattelussa.

Kärpät kuitenkin nousi komeasti tasoihin ja ohi. Kahden maalin iltaa Kähkösen lisäksi vietti paluun sairastuvalta tehnyt Joonas Donskoi.

– Tajuttiin sitten mikä se juttu on. Pelasimme fiksusti kiekot omista pois ja pelasimme erityisesti heidän päädyssä, niin sieltä se hyvä lopputuloskin sitten tuli, kahdessa viimeisimmässä pelissä neljä maalia tehnyt Kähkönen näki, jolle osumat ex-seuraa vastaan maistuivat.

– Pääsi rokottamaan niin sanotusti, Bluesissa koko alku-uransa ennen tätä kautta viettänyt hyökkääjä hymyili.

Kähkösellä ja Kärppien ykkösketjulla peli onkin kulkenut mainiosti kahdessa edellisessä ottelussa. Vierellä pistepörssin kärkipaikoilta löytyvät Juha-Pekka Haataja ja Ivan Huml ovat olleet myös vireessä.

– Kyllä sieltä on hyviä tarjoiluja tullut. Ollut kyllä ihan loistava fiilis pelata siinä. Ollaan paikkoja luotu ja tehtykin niitä maaleja, Kähkönen sanoi.