KHL-seura Ak Bars Kazanin valmennuksessa vaikuttava Aleksander Barkov on tyytyväinen suojattiensa syksyyn. Silti mies näkee, että jatkossa joukkueen tulee pystyä vieläkin parempaan.

Kazan vetäytyi taukoviikolle itäisen konferenssin kärkisijalla. Joukkue on kerännyt 34 ottelusta 68 pistettä ja suurempaan pistepottiin on pystynyt vain koko sarjaa johtava Dinamo Moskova.

– Täytyy sanoa, että alkukausi on mennyt hyvin. Meillä on hyvä joukkue ja paljon tähtipelaajia. Pystymme pelaamaan vieläkin paremmin, mutta jokaisessa ottelussa on vaikeaa olla hyvä, Barkov summaa Kazanin alkukautta Suomikiekko-sivuston haastattelussa.

Joukkueen suomalaishyökkääjät Janne Pesonen, Jarkko Immonen ja Niko Kapanen ovat merkittävässä roolissa illasta toiseen.

– Heidän otteensa mukailevat melko paljon joukkueen esityksiä. Tarvitsemme sitä, että he pelaavat uransa parhaan kauden nyt, Barkov vaatii.

Lue Aleksander Barkovin haastattelu kokonaisuudessaan keskiviikkona. Silloin selviää muun muassa se, että millä eväillä Kazan aikoo voittaa KHL:n mestaruuden ja miksi Janne Lahti ei onnistunut joukkueessa.

Haastattelu: Marina Mukhametzyanova, Kazan