Kaksi tappiota putkeen kohdannut Rauman Lukko lähtee joulukuun ensimmäiseen paikalliskohtaamiseen haastavista lähtökohdista.

Joukkueen valmennukseen kuuluva Jesse Welling kertoi seuran sivuilla odotusten perjantailta olevan kovat.

– Meillä on alla kaksi tappiota ja haluamme ehdottomasti palata voittojen tielle. Sitkeyttä ja kärsivällisyyttä Ässien kaltaisen vastustajan kaataminen kuitenkin vaatii. Pitää vaan jaksaa uskoa omaan tekemiseen, Welling tiivisti.

Pelaa Lukko-Ässät Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 4,25 – 3,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Lukko roikkuu sarjataulukossa monien pettymykseksi vasta sijalla 11. Nuori valmentaja kertoi kuitenkin taustalta löytyvän myös paljon hyvää.

– Viimeksi tiistaina niputimme nykytilanteen isommassa kuvassa yhteen. Olemme pystyneet pelaamaan erittäin hyviä pelejä, mutta vastaavasti parannettavaakin on vielä paljon. Yksi niistä asioista, joihin on edelleen panostettava, on erikoistilannepelaaminen.

Viisikoin pelatessa Welling ei näe Lukon pelin olevan olleen heikkoa.

– Viisi viittä vastaan peli on ollut tappio-otteluissakin suhteessa vastustajaan parempaa tilanteiden ja maalien valossa, Welling muistuttaa.

Myös perjantailta valmentaja odottaa paljon. Täksi kaudeksi Raumalle siirtynyt valmentaja kertoi oppineensa, kuinka isoja kohtaamisia Ässät-kamppailut paikkakunnalla ovat.

– Voisiko Itsenäisyyspäivän juhlia jatkaa enää paremmin kuin todellisella perjantai-illan huumalla, Welling heitti.

Pelaa Lukko-Ässät Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 4,25 – 3,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!