JYP esitteli perjantaina uuden NHL-vahvistuksensa, kun Lars Eller puki ensimmäisen kerran uuden seuransa pelipaidan päällensä.

Pelaa Ässät-JYP Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,14 – 4,20 – 2,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Tapa, jolla juutti aloitti, olikin mykistävä. Kaksi maalia päätöserässä ja kirsikaksi kakun päällä illan ratkaisseet kiemurat voittomaalikilpailussa. Ei ollutkaan yllätys, kuka oli illan suurin puheenaihe perjantaina.

– Kieltämättä ennen pelin alkua jännitti, ja adrenaliini virtasi kropassa. Oli kuitenkin mahtavaa palata jäälle ja pelata kiekkoa, Eller kommentoi seuran sivuilla.

Ottelun alku oli JYPiltä vielä hakemista. Tappara karkasikin kahden maalin karkumatkalle. Eller myönsi alun vaikeudet.

– Emme saaneet otteluun haluamaamme alkua, sillä Tappara tuli kovaa. Paransimme kuitenkin pelin kuluessa, emmekä luovuttaneet.

Taso yllätti

Ellerin alku oli perjantaina odotetusti vielä oman pelinsä hakemista. Tanskalainen jakoikin kehuja sarjan tasolle, joka yllätti Montral Canadiensin hyökkääjän.

– Olin kyllä yllättynyt pelin nopeudesta ja tasosta, vaikka eroja NHL:ään onkin paljon, Eller summasi.

JYP ei kauaa ehdikään lepäillä. Eller ja kumppanit pääsevät tositoimiin seuraavaksi jo lauantaina, kun joukkue matkaa Poriin Ässien vieraaksi.

– Joukkuekavereilla on kyllä kova työmoraali, ja vaikka ajoitukset eivät olleetkaan vielä ihan kohdallaan, tulemme varmasti parantamaan tästä.


Pelaa Ässät-JYP Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,14 – 4,20 – 2,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!